Kezdőlap >  Játékbolt főoldal >  Carrera Autópályák/Carrera Evolution >  Játékbolt Carrera Autópályák Carrera Evolution Carrera Evolution: Power Boost autópálya 20025206

Játékbolt Carrera Autópályák Carrera Evolution Carrera Evolution: Power Boost autópálya 20025206

  • Típus: 20025206
  • 811 db. eladó

Ft 54026.92  Ft 7035.94

Megveszem:

A Carrera Power Boost versenypályán az erő bajnokai szállnak ringbe egymás ellen. A két szuper-sportautó, a LaFerrari és a Porsche 918 Spyder szemet gyönyörködtetően részletgazdag kialakítást kapott, melynek köszönhetően valóban az lesz az érzésetek versenyzés közben, mintha valódi autókat vezetnétek. Próbáljátok ki magatokat és a vezetési tudásotokat ezen az igazán technokás pályán amin eldől, hogy ki a legjobb sofőr. A sebességszabályozók valósághű, pontos irányítást tesznek lehetővé.

Jellemzők:
Versenypálya méretarány: 1:24
Autók méretaránya: 1:32

Szettben található autók:
- LaFerrari
- Porsche 918 Spyder
- Transzformátor
- 2db sebesség szabályzó
- egyenesek
- kanyarok
- felüljáró
- további kiegészítő
- pálya mérete: 217x139cm
- pálya hossza: 5,3m

Korrózióálló U-profilok Nirosta rozsdamentes acél használatával.
A merev műanyagoknak köszönhetően nincs vibráció verseny közben. Stabil pályarendszer. A rugalmas pályacsatlakozók megelőzik a pályaszakakszok közötti szakadásokat. A pályák 4, 6, vagy 8 sávosra bővíthetők. Carrera Evolution - A verseny ereje Pályakombinációk az 1:24 és 1:32 méretarányú autók versenyéhez ahol az autók valódi versenyélményt nyújtva csúsznak és driftelnek! Az Evolution analóg versenypálya karakterét a széles autóválaszték és a vonzó autó licencek és versenytémák adják! Előnyök A slot racing vezérfonala: világszerte egyedülálló analóg versenypálya rendszer, kombinált versenypályákkal az 1:24 és 1:32 méretarányú autók versenyéhez. Széles versenysávok teszik lehetővé a valósághű driftelést és csúszást. Kiegészítők széles választéka. Külső oldali padkák lehetősége. Izgalmas autóválaszték – a motorsport és versenysorozatok, a népszerű autómodellek, különleges témák és még sok minden más közül!
Értékelés írása