Kezdőlap >  Játékbolt főoldal >  Járgányok/Elektromos >  Játékbolt Járgányok Elektromos Lamborghini Murcielago elektromos járgány (fehér) Jamara 404613

Játékbolt Járgányok Elektromos Lamborghini Murcielago elektromos járgány (fehér) Jamara 404613

  • Típus: 404613
  • 984 db. eladó

Ft 59208.86  Ft 6811.78

Megveszem:

Szeretnél egy valódi szuper-sportkocsi volánja mögé ülni? Most itt a nagy lehetőség, mert ez a fantasztikus Lamborghini Murcielago csak rád vár!
Az indításhoz kulcsokat kapsz, mint a valódi autóban és még hangokat is ad menet közben. Hallgass benne zenét, kapcsold be a világítást és indulhat is a száguldás. Az erős motornak köszönhetően bárhol elboldogulsz majd és az egy órás menetidő alatt bőven kiélvezheted az autózás örömeit. Ha még túl kicsi vagy ahhoz, hogy vezess, akkor kérd meg apát vagy anyát, hogy irányítsa a kocsit a távirányítóról.

A Jamara Ride-on-ok a legmodernebb technológiával készülnek, hogy megfeleljenek a legszigorúbb minőségi és biztonsági követelményeknek is. Minden autó eredeti, gyári licenc alapján készül, strapabíró futóművel és karosszériával, valamint erős motorral van szerelve. A kocsik a számos elérhető funkció mellett még távirányíthatóak is, hogy még azok a gyerekek is élvezhessék az autózás örömeit, akik önállóan nem lennének képesek biztonságosan vezetni fiatal koruk miatt.

A doboz tartalma:
- Autó
- Távirányító
- Akkumulátor
- Töltő
- Kulcsok
- Használati utasítás

Jellemzők:
- Előre/hátra menet
- Jobbra/balra kanyarodás
- Fék (gázelvételnél automatikus)
- Csatlakoztatható külső audioforrás
- Távirányítható
- Biztonsági öv
- Világítás
- Erőteljes motor
- Hosszú menetidő

Menetidő egy töltéssel: 60-90 perc
Töltési idő: 8-12 óra

Ajánlott: 3 és 6 éves kor között
Maximum terhelhetőség: 30kg

Technikai adatok:
Méret: 1100 x 504 x 468 mm
Súly: 10 kg
Akkumulátor: 6 V 7 Ah
Értékelés írása